Sim88 wrote:Ok, wczoraj wieczorem napisali, że przyczyną problemu był jakiś błąd, opisany przez nich jako "error during the exportation on our banking side". Kazali usunąć konto z profilu, dodać je ponownie i spróbować zrobić wypłatę jeszcze raz. Tak zrobiłem, poczekamy, zobaczymy.
monia777 wrote:Podepne się pod temat
Ja mam problem z wypłatą pieniądzy z payzy na konto BGŻ. Na skrzynke pocztową przyszedł mail że jest błędny swift i podali ten niby poprawny chociaż przepisywalam swój ze umowy więc powinien być dobry. No ale okey zmieniłam na ten który mi podali w mailu i poraz kolejny przysłali maila że błędny swift. Nie ogarniam już tego, ktoś ma jakis pomysł co może być nie tak?
adawro wrote:Sim88 wrote:Ok, wczoraj wieczorem napisali, że przyczyną problemu był jakiś błąd, opisany przez nich jako "error during the exportation on our banking side". Kazali usunąć konto z profilu, dodać je ponownie i spróbować zrobić wypłatę jeszcze raz. Tak zrobiłem, poczekamy, zobaczymy.
Mam pytanie, czy z Payza do mBank przelewasz w złotówkach czy w dolarach ?
Założyłam w mBank rachunek walutowy i zastanawiam sie czy Payza przeleje dolary, bo PayPal przelewał tylko w walucie kraju odbioru, czyli u nas w złotówkach.
Futbolowa wrote:monia777 wrote:Upewnij się na stronie swojego banku, że to ten sam kod, bo Payza też może mieć nieaktualny.Podaje ten który mi przysłali w mailu i nadal jest nieprawidłowy
monia777 wrote:Futbolowa wrote:monia777 wrote:Upewnij się na stronie swojego banku, że to ten sam kod, bo Payza też może mieć nieaktualny.Podaje ten który mi przysłali w mailu i nadal jest nieprawidłowy
Inny, ale gdy wpisuje ten ze strony banku (PPABPLPKXXX) podają mi w mailu że jest nieprawidłowy i podają inny który też jest nieprawidłowy (BREXPLPWXXX)