muratkilinc wrote:En iyi tango ile çekebilirsin.Payza aşırı bekletiyor.Payoneer bekletmıyor ancak paranın çoğu gidiyor.
luckymother wrote:arkadaslar snapcard'da ısler yoluna gırdı sanırım
bana 4 gun sonra reflerede 3 gun sonra odemeler geldı demekkı odemelerı yoluna koydular buna cok sevındım zıra hıc alısık degılız clıxsensede odeme gecıkmesıne,herkese hayırlı kazanclar ıyı geceler bılgı geceyım dedım
dcba4321 wrote:muratkilinc wrote:En iyi tango ile çekebilirsin.Payza aşırı bekletiyor.Payoneer bekletmıyor ancak paranın çoğu gidiyor.
payza mı kaldı heeey
edit. buğrahan ın dediği gibi hangi paranın çoğu50 dolar çekeceksen 10-11 dolar kesinti çok ama 555 dolarda az kalır.
BugraHan00 wrote:muratkilinc wrote:En iyi tango ile çekebilirsin.Payza aşırı bekletiyor.Payoneer bekletmıyor ancak paranın çoğu gidiyor.
Paranın çoğundan kastın ne ? Bence çok uçuk miktarlar kesmiyor payoneer
muratkilinc wrote:dcba4321 wrote:muratkilinc wrote:En iyi tango ile çekebilirsin.Payza aşırı bekletiyor.Payoneer bekletmıyor ancak paranın çoğu gidiyor.
payza mı kaldı heeey
edit. buğrahan ın dediği gibi hangi paranın çoğu50 dolar çekeceksen 10-11 dolar kesinti çok ama 555 dolarda az kalır.
Vay be unutmuşum kalktığını ağlattın.
Gönül istemişki.Bir paypalımız olsun.Olmuyor işte.
11 dolar demek 44 lira demek 44 tane ekmek 44 gün demek.44 gün ortalama ömrünün %0.2 si.İş bu kdr ciddi.
dcba4321 wrote:luckymother wrote:arkadaslar snapcard'da ısler yoluna gırdı sanırım
bana 4 gun sonra reflerede 3 gun sonra odemeler geldı demekkı odemelerı yoluna koydular buna cok sevındım zıra hıc alısık degılız clıxsensede odeme gecıkmesıne,herkese hayırlı kazanclar ıyı geceler bılgı geceyım dedım
istediğiniz miktarlar neydi acaba sorması ayıp
luckymother wrote:dcba4321 wrote:luckymother wrote:arkadaslar snapcard'da ısler yoluna gırdı sanırım
50 usd nıye sordunkı?mıktarın ne onemı var adamlar oduyorlar ıste
dcba4321 wrote:luckymother wrote:dcba4321 wrote:luckymother wrote:arkadaslar snapcard'da ısler yoluna gırdı sanırım
50 usd nıye sordunkı?mıktarın ne onemı var adamlar oduyorlar ıste
teyzecim hemen atar yapma yatardiser in 100 dolarınıda 3-4 günde göndermişler ama benim 300 doları gönderirler mi diye merak ettim. sizin miktarları çabuk ödediler ama büyük miktarları o kadar çabuk ödemezler heralde o yüzden sordum.
bu zaten millettin payoneere yüklenmesinden oldu ilerleyen zamanlarda böyle olmayabilir. çünkü millet tekrar tangoya dönecek tek tek