Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianlevel 3 turun jadi 0
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
level 3 turun jadi 0

Locked

#1 by syafwasyahril » Thu Oct 27, 2016 11:26

halo mastah2 ane mau tanya neh kenapa ya level 3 ane tiba2 turun jadi level 0, padahal rate accuracy ane 86,5%.
awal mulanya saat ane ngerjain task medorasi kuisoner bahasa indo..sampe dapat 66 task. tiba2 muncul You have done the maximum amount of work on this job.
This job restricts the total amount of work that can be done by a single worker. You've reached that limit.

pas cek di dashboard koq level ane jadi 0 tapi anehnya saat refresh task di CS task yang adi (level 2) masih ada dan besoknya bisa ngerjain task itu. tapi task2 yang lain tidak available, dan level ane mash tetep level 0. jadi bingun
mungkin masta2 disini ada yang pernah ngalamin. makasih
syafwasyahril
Posts1
Member Since19 Oct 2016
Last Visit22 Nov 2016
Likes Given0
Likes Received0

#2 by DoremiKado16 » Fri Oct 28, 2016 04:30

serius mbak? saya baru ngerjain 2 task itu aja sudah expelled, sepertiya saya harus cepet-cepet ngunjungi dashboard cf nih,
DoremiKado16
Posts393
Member Since20 Feb 2015
Last Visit20 Feb 2019
Likes Given216
Likes Received134/92

#3 by ikysky » Sat Oct 29, 2016 20:29

syafwasyahril wrote: halo mastah2 ane mau tanya neh kenapa ya level 3 ane tiba2 turun jadi level 0, padahal rate accuracy ane 86,5%.
awal mulanya saat ane ngerjain task medorasi kuisoner bahasa indo..sampe dapat 66 task. tiba2 muncul You have done the maximum amount of work on this job.
This job restricts the total amount of work that can be done by a single worker. You've reached that limit.

pas cek di dashboard koq level ane jadi 0 tapi anehnya saat refresh task di CS task yang adi (level 2) masih ada dan besoknya bisa ngerjain task itu. tapi task2 yang lain tidak available, dan level ane mash tetep level 0. jadi bingun
mungkin masta2 disini ada yang pernah ngalamin. makasih

coba cek ada flag ngga. biasanya, apalgi ada admin flag. kalo kena admin flag, levelnya bisa turun drastis. kalo ngga ada flag apa-apa, kirim aja support ticket.
ikysky
Posts728
Member Since16 Apr 2011
Last Visit16 Apr 2017
Likes Given184
Likes Received282/165

#4 by nik_reloj » Tue Nov 01, 2016 02:39

ikutan nimbrung dimari keknya perlu diketahui nih
nik_reloj
Posts16
Member Since26 Sep 2016
Last Visit30 Nov 2016
Likes Given1
Likes Received2/2

#5 by peghisap_madu » Sat Nov 12, 2016 11:45

nik_reloj wrote: ikutan nimbrung dimari keknya perlu diketahui nih


sama ane juga perlu nongkrongin dimari nih,, pemula maenin Task..
peghisap_madu
Posts47
Member Since10 Aug 2009
Last Visit30 Sep 2019
Likes Given30
Likes Received16/15

#6 by gorip » Sun Nov 13, 2016 00:46

syafwasyahril wrote: halo mastah2 ane mau tanya neh kenapa ya level 3 ane tiba2 turun jadi level 0, padahal rate accuracy ane 86,5%.
awal mulanya saat ane ngerjain task medorasi kuisoner bahasa indo..sampe dapat 66 task. tiba2 muncul You have done the maximum amount of work on this job.
This job restricts the total amount of work that can be done by a single worker. You've reached that limit.

pas cek di dashboard koq level ane jadi 0 tapi anehnya saat refresh task di CS task yang adi (level 2) masih ada dan besoknya bisa ngerjain task itu. tapi task2 yang lain tidak available, dan level ane mash tetep level 0. jadi bingun
mungkin masta2 disini ada yang pernah ngalamin. makasih

Ane pernah mengalami hal yang sama di agustus yhn lalu. ane level 3 dengan akurasi 86% kemudian tanpa ada tanda2, peringatan, atopun flag tiba2 level ane jatuh ke level 0 lagi. ane bikin support ticket dan ini balasannya:
:cry:

Hi gorip,


Please note that although your overall accuracy is an important deciding factor in our contributor levels evaluations, we must look at a number of other performance indicators in addition to accuracy.


I have investigated why you were not Leveling up despite meeting most of the criteria and, unfortunately, there is nothing I can do from my end to update your Level. At this point, you simply need to spend more time providing high quality work to TaskAuthors in order to Level up because it appears you were expelled from too many Jobs. What this means is our system would like you to work on more Jobs without getting expelled before you can move to the next Level. TaskAuthors can (and do) review the work of an individual Contributor even if the Contributor maintained a high Accuracy in their Jobs. In some cases, the TaskAuthors reject the work Contributors provide if the content did not meet their expectations.


In short, keep tasking and try not to get expelled from Jobs so that your statistics improve in the long run, which, in turn, will help you Level up. Thanks so much for your understanding!

:roll:
gorip
Posts45
Member Since11 Nov 2014
Last Visit21 Jun 2018
Likes Given15
Likes Received7/6
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Oct 17, 2019 09:41:00 EST