Please wait...
HomeForumInternationalPolishPo ataku hakerskim
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Po ataku hakerskim

Locked

#1 by pantarei » Sun Sep 04, 2016 15:25

Tomy, daj znać adminowi, że jeszcze nie wszystko wróciło do normy.

W sekcji Forum napis HOME na górze pod logo nadal jest podlinkowany pod porno-stronę.
Podobnie napis ClixSense w ClixAddon i w Toolbar, pewnie dlatego nie działają.

Może ktoś jeszcze coś zauważył?
I może ktoś zaraportuje post do moderatora, bo autor nie ma przycisku.
pantarei
Posts540
Member Since2 Apr 2011
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given7
Likes Received50/43

#2 by kundzisko » Sun Sep 04, 2016 15:36

mi link z klikaniem w reklamy nadal wchodzi na porno
kundzisko
Posts8
Member Since11 Mar 2016
Last Visit6 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received1/1

#3 by pantarei » Sun Sep 04, 2016 15:45

Spróbuj kilkakrotnie odświeżyć stronę, czasem to pomaga.
I napisz który konkretny link, w co klikasz - w View Ads?
pantarei
Posts540
Member Since2 Apr 2011
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given7
Likes Received50/43

#4 by kundzisko » Sun Sep 04, 2016 16:24

nic nie daje.... klikam w "przeglądaj ogłoszenia" i wyskakuje gejowskie porno...
kundzisko
Posts8
Member Since11 Mar 2016
Last Visit6 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received1/1

#5 by arkadiuszc1 » Sun Sep 04, 2016 16:48

wszedzie podlinkowana geyoza... masakra...

wiev ads i surveys!
arkadiuszc1
Posts50
Member Since28 Dec 2015
Last Visit4 Dec 2017
Likes Given2
Likes Received8/8

#6 by iwona1977 » Sun Sep 04, 2016 23:49

U mnie to samo... stracony dzień :( myślałam że coś z kompem i nawet cookie wyczyściłam.... nie pomogło... cixaddon też nie działa jak należy
iwona1977
Posts138
Member Since14 Sep 2013
Last Visit21 Oct 2017
Likes Given0
Likes Received1/1

#7 by margocha » Mon Sep 05, 2016 00:41

Po usunięciu cookies i wszystkich wejść na clixsense z historii spróbuj przez google znaleźć clixsense.com i dopiero stąd wejść. Tylko kolejny dowcip - dziś nie zalicza reklam! Czy tylko u mnie, czy też macie taki dowcip?
margocha
Posts151
Member Since7 Jan 2016
Last Visit9 Sep 2019
Likes Given14
Likes Received15/14

#8 by pantarei » Mon Sep 05, 2016 01:33

kundzisko wrote: nic nie daje.... klikam w "przeglądaj ogłoszenia" i wyskakuje gejowskie porno...

ArkadiuszC1 wrote: wszedzie podlinkowana geyoza... masakra...

wiev ads i surveys!

iwona1977 wrote: U mnie to samo... stracony dzień :( myślałam że coś z kompem i nawet cookie wyczyściłam.... nie pomogło... cixaddon też nie działa jak należy

U mnie reklamy są naliczane.

Ciacha trzymają linki - po wyczyszczeniu linki są prawidłowe, działają ClixAddon i Toolbar.

Jeśli używasz FF wykonaj kolejno:

=> Historia
=> Wyczyść historię przeglądania
=> Ciasteczka, Pamięć podręczna
=> Wyczyść teraz
=> Zaloguj się od nowa i po chwili odśwież stronę
pantarei
Posts540
Member Since2 Apr 2011
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given7
Likes Received50/43

#9 by agatale » Mon Sep 05, 2016 02:20

U mnie to samo,same geje..Odświeżam firefoxa i na chwilę jest ok a potem znowu golasy :shock:
Pantarei zrobiłam tak,wyczyściłam historię itd i to samo..
agatale
Posts149
Member Since19 Jan 2013
Last Visit9 Sep 2019
Likes Given0
Likes Received3/3

#10 by kundzisko » Mon Sep 05, 2016 02:30

udało mi się wczoraj po wyczyszczeniu historii. dziś działa już ok.
kundzisko
Posts8
Member Since11 Mar 2016
Last Visit6 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received1/1

#11 by pantarei » Mon Sep 05, 2016 03:22

agatale wrote: .....
Pantarei zrobiłam tak,wyczyściłam historię itd i to samo..

W takim razie coś jeszcze trzyma w pamięci.

Spróbowałabym jeszcze raz, zaznaczając dodatkowo w okienku Historię przeglądanych i pobranych plików oraz Dane formularzy i historię wyszukiwania.

Warto powtórzyć, bo propagacja już chyba się skończyła i to już nie ClixSense trzyma, tylko komputer.
A jeśli nie, to na wszelki wypadek można też spróbować wyłączyć na chwilę net, może jeszcze DNS-y nie weszły.
pantarei
Posts540
Member Since2 Apr 2011
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given7
Likes Received50/43

#12 by DemoNCS » Mon Sep 05, 2016 04:22

Użyłem CCleaner521 (najnowszy), z FireFox poleciała Sesja i Ciastka i strona działa bez problemu, historii nie ruszałem bo nie ma w niej tej strony, dostała bana u mnie na routerze od kopa :twisted:
DemoNCS
Posts89
Member Since24 Jan 2015
Last Visit26 Mar 2018
Likes Given3
Likes Received21/15

#13 by paulbecker » Mon Sep 05, 2016 04:46

Tez dzis to mialem przez ponad polowe dnia ale teraz juz wszystko wrocilo do normy. Zalecam przeskanowac kompa programem mbam. Zwykle antyviry nic nie wykryja.
paulbecker
Posts5
Member Since29 Aug 2016
Last Visit19 Dec 2016
Likes Given0
Likes Received0

#14 by GokuSan29 » Mon Sep 05, 2016 04:46

Witam, ja klikam w reklamy i mi nie odlicza czasu... Zadnej reklamy mi nie zalicza.
GokuSan29
Posts10
Member Since1 Aug 2016
Last Visit19 Aug 2019
Likes Given0
Likes Received0

#15 by pjkkielce » Mon Sep 05, 2016 04:50

Po czyszczeniu historii i ciasteczek wszystko wróciło do normy działam na FF . Wtyczka również działa . Reklamy się naliczają. :)
pjkkielce
Posts95
Member Since24 Jul 2010
Last VisitYesterday
Likes Given18
Likes Received26/15

#16 by marek0610 » Mon Sep 05, 2016 06:07

U mnie tez nie nalicza......
marek0610
Posts124
Member Since7 Jun 2014
Last VisitToday
Likes Given4
Likes Received18/16

#17 by agatale » Mon Sep 05, 2016 07:05

Ja mam taki komunikat i nie zalicza reklam..
"Właściciel witryny www.clixsense.com niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji."
Czyściłam już komputer wszystkim chyba co mogłam i nic..
agatale
Posts149
Member Since19 Jan 2013
Last Visit9 Sep 2019
Likes Given0
Likes Received3/3

#18 by agatale » Mon Sep 05, 2016 07:08

Witryna „www.clixsense.com” używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Certyfikat nie jest zaufany, ponieważ certyfikat wystawcy jest nieznany. Serwer może nie wysyłać właściwych certyfikatów pośrednich. Import dodatkowego certyfikatu głównego może okazać się konieczny. Kod błędu: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER
agatale
Posts149
Member Since19 Jan 2013
Last Visit9 Sep 2019
Likes Given0
Likes Received3/3

#19 by marek0610 » Mon Sep 05, 2016 07:51

Mam to samo , wszystko wyczyszczone i nic .......
marek0610
Posts124
Member Since7 Jun 2014
Last VisitToday
Likes Given4
Likes Received18/16

#20 by marek0610 » Mon Sep 05, 2016 07:58

Cos nie widze zadnej reakcji ze strony admina, Tommy26 co sie dzieje .....
marek0610
Posts124
Member Since7 Jun 2014
Last VisitToday
Likes Given4
Likes Received18/16
Return to 'Polish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 17, 2019 04:14:24 EST