Please wait...
HomeForumInternationalMalayTask Level 0 - Alert
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Task Level 0 - Alert

Locked

#101 by alidanial » Fri Oct 21, 2016 00:56

Try register kat sini, mana tahu boleh Sign Up
alidanial
Posts107
Member Since7 Jan 2016
Last Visit12 Feb 2020
Likes Given50
Likes Received12/9

#102 by dyanfitriana » Thu Nov 10, 2016 23:22

Ada task 967693 Moderate Logo Images Of Companies ..Rasanya masuk dalam GA ..
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#103 by Sris189 » Mon Nov 14, 2016 08:21

Hi :D , Newbie here..level 0

nk tanya..normal ke kalau ada notification task tp bila masuk crowdflower task mention 'there is no work currently available in this task'..
Sris189
Posts7
Member Since21 Oct 2016
Last Visit17 Dec 2019
Likes Given0
Likes Received1/1

#104 by dyanfitriana » Mon Nov 14, 2016 17:46

968895 [ Nonstandard] Help Us Determine If A Twitter Account Is A Busines... ade task.. masuk GA kot nie .. buatlh bgi yg nak naek level..


Sris189.. tu biase ..sebab sebab rmai yg buat task tu yg cpt abes ..
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#105 by dyanfitriana » Fri Nov 18, 2016 18:27

ade task ... 970029 Find The Relation Between Two Name Entities. ( Needs To Follow Th........ masuk GA nie ..
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#106 by eamy27 » Sun Nov 20, 2016 09:24

dyanfitriana wrote: ade task ... 970029 Find The Relation Between Two Name Entities. ( Needs To Follow Th........ masuk GA nie ..

tak faham la nak buat task yg ni.. da cuba buat.... bila summit xde ape pon yg berlaku.. kat ats tu tulis 0 task completed. nape ye.......?
eamy27
Posts53
Member Since30 Apr 2016
Last Visit20 Oct 2019
Likes Given11
Likes Received5/5

#107 by iqizaziz » Sun Nov 20, 2016 17:20

eamy27 wrote:
dyanfitriana wrote: ade task ... 970029 Find The Relation Between Two Name Entities. ( Needs To Follow Th........ masuk GA nie ..

tak faham la nak buat task yg ni.. da cuba buat.... bila summit xde ape pon yg berlaku.. kat ats tu tulis 0 task completed. nape ye.......?

Samalah. Even after choose jawapan>then filled in the sentence>after rate confidence level>click ask AI>BLANK!

Task senang je kot tapi tak boleh nak submit. :?
iqizaziz
Posts312
Member Since3 Dec 2012
Last Visit16 Feb 2019
Likes Given3
Likes Received24/20

#108 by Karlvesp » Mon Nov 21, 2016 04:05

Dh nk try task ni tapi xbole nk fhm cmne.. bole tlg tunjuk ajr x?
Karlvesp
Posts3
Member Since27 Feb 2016
Last Visit5 Dec 2018
Likes Given0
Likes Received1/1

#109 by ivyl » Wed Nov 23, 2016 09:23

Task : 970702 收集含有暴力內容的網頁,僅限繁體中文 (18+)

Akhirnya aku berjaya selesaikan task yg ini.. :mrgreen:
ivyl
Posts63
Member Since24 May 2016
Last Visit8 May 2018
Likes Given11
Likes Received10/9

#110 by dyanfitriana » Wed Nov 23, 2016 09:57

masuk GA ke .. senang x.. tentang ape tu ??
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#111 by ivyl » Wed Nov 23, 2016 10:48

dyanfitriana wrote: masuk GA ke .. senang x.. tentang ape tu ??

Ni untuk completekan task je, cuma task ni kandungannya agak sensored skit. Dlm task ni kena cari address website & copypaste ke column yg disediakan.
ivyl
Posts63
Member Since24 May 2016
Last Visit8 May 2018
Likes Given11
Likes Received10/9

#112 by iqizaziz » Wed Nov 23, 2016 17:05

Kalau dapat task bahasa cina, buat jelah. Senang gila! Korang translate then copy paste 10 url website. Task ni jarang ada tapi confirm boleh dapat $0.10 :lol:
iqizaziz
Posts312
Member Since3 Dec 2012
Last Visit16 Feb 2019
Likes Given3
Likes Received24/20

#113 by iqizaziz » Tue Nov 29, 2016 17:36

954694 Menilai Laman Web Dengan Kandungan Keganasan $0.03 300
iqizaziz
Posts312
Member Since3 Dec 2012
Last Visit16 Feb 2019
Likes Given3
Likes Received24/20

#114 by dyanfitriana » Tue Nov 29, 2016 18:13

iqizaziz wrote: 954694 Menilai Laman Web Dengan Kandungan Keganasan $0.03 300

masuk GA kann task nie ...harap yang nak earn level boleh buat dengan sebaiknyaaa .. good luck semua .. :)
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#115 by iqizaziz » Wed Nov 30, 2016 23:41

dyanfitriana wrote:
iqizaziz wrote: 954694 Menilai Laman Web Dengan Kandungan Keganasan $0.03 300

masuk GA kann task nie ...harap yang nak earn level boleh buat dengan sebaiknyaaa .. good luck semua .. :)

Dapat jawab 10, USD0.30. Pecah jugaklah daily checklist hahaha! :lol:
iqizaziz
Posts312
Member Since3 Dec 2012
Last Visit16 Feb 2019
Likes Given3
Likes Received24/20

#116 by EddyAdira » Thu Dec 01, 2016 08:03

Alhamdulillah berjaya buat 32 tapi seksa woo tengok gambar ngeri dalam certain website link tu :o
EddyAdira
Posts8
Member Since15 Aug 2016
Last Visit4 Apr 2018
Likes Given0
Likes Received3/3

#117 by eamy27 » Thu Dec 01, 2016 20:28

973276 find the email pattern of company
smlm dapat jawab task ni at first check di kira dalam level stats.
pastu dapat email dari crowdflower saya earned level 1. tapi bila cek pagi ni level kosong balik n cek job history ada tanda no entry plak. nape ye? ada tak sape2 yg tahu.. sedih sangat.. :cry: :cry: :cry:
eamy27
Posts53
Member Since30 Apr 2016
Last Visit20 Oct 2019
Likes Given11
Likes Received5/5

#118 by dyanfitriana » Thu Dec 01, 2016 21:21

eamy27 wrote: 973276 find the email pattern of company
smlm dapat jawab task ni at first check di kira dalam level stats.
pastu dapat email dari crowdflower saya earned level 1. tapi bila cek pagi ni level kosong balik n cek job history ada tanda no entry plak. nape ye? ada tak sape2 yg tahu.. sedih sangat.. :cry: :cry: :cry:

task tu xmasuk GA kalo mcmtu.. drg drop kn balik..xpe...akhir2 nie hari2 ade task ..inshaallah kejap lg confirm naek level...jgn sedihh.. :)
dyanfitriana
Posts284
Member Since5 Jan 2016
Last Visit13 Dec 2019
Likes Given14
Likes Received32/28

#119 by eamy27 » Fri Dec 02, 2016 06:58

dyanfitriana wrote:
eamy27 wrote: 973276 find the email pattern of company
smlm dapat jawab task ni at first check di kira dalam level stats.
pastu dapat email dari crowdflower saya earned level 1. tapi bila cek pagi ni level kosong balik n cek job history ada tanda no entry plak. nape ye? ada tak sape2 yg tahu.. sedih sangat.. :cry: :cry: :cry:

task tu xmasuk GA kalo mcmtu.. drg drop kn balik..xpe...akhir2 nie hari2 ade task ..inshaallah kejap lg confirm naek level...jgn sedihh.. :)

camtu ke... tq,dyanfitriana :)
eamy27
Posts53
Member Since30 Apr 2016
Last Visit20 Oct 2019
Likes Given11
Likes Received5/5

#120 by sheirmina » Fri Dec 02, 2016 15:08

macamna nak naikkan level 1 ?
Dalam ni ada sape dapat task level 0 dalam bahasa asing (korea dan swish) 0.1 per task. ;) :? :? :?
sheirmina
Posts22
Member Since2 Sep 2016
Last Visit3 Nov 2017
Likes Given0
Likes Received5/3
Return to 'Malay' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Feb 28, 2020 05:10:48 EST