Please wait...
HomeForumInternationalBulgarianНовини
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Новини

Locked

#1 by buldan75 » Fri May 08, 2015 15:07

Форумът е отново достъпен! - 21/02/2016
В превод от Forum is back!
Трябва да Ви се извиним, че държахме тази, така важна форма за комуникация изключена за толкова дълго време. Нашият форум е отново отворен, но за съжаление ни се наложи да го върнем от по-ранен етап.

Това означава, че част от информацията бе изгубена! За да бъдем точни се губаят точно 9 часа, така че всичко написано след 07:34am на 19/02/2016 EST (14:34ч БГ време) е изгубено, в това число теми, мнения, анкети, харесвания, абонаменти, предпочитания и т.н.

Изискването за Checklist бонусът "Forum View" ще бъде подновен от утре (22/02/2016г) за да бъде дадена възможност на всеки да си получи бонусът от днес.

Приятно кликане!
:clixsense:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Празнични бонуси от ClixSense - 22/12/2015
В превод от ClixSense Holiday Bonus

Искаме да пожелаем Весели Празници на Вас и Вашите семейства и много успехи през Новата Година!В следващите 11 дни (От 23 Декември до 02 Януари 2016г) ClixSense удвоява daily checklist bonus. През този период Standard потребителите ще получават 10% бонус при завършване на техния checklist, докато Premium потребителите ще получават впечатляващите 24% бонус!

Допълнителните checklist бонуси (ClixAddon and Activity) няма да бъдат променяни и ще бъдат прибавяни към обикновения бонус, както обикновено, давайки възможност на Standard потребителите да увеличат бонуса си до 12% и съответно 28% за Premium потребителите!
*Отворете тук за повече информация относно Checklist Bonus

Вероятността за печалба при ClixGrid играта през този период, също ще бъде значително повишена, така че не пропускайте тази възможност.

Благодарим Ви, че бяхте с нас през 2015г. Очакваме да Ви видим отново и през новата 2016 година!

Приятно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:
От Екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Нови Афилетни Комисионни - 01/12/2015
В превод от New Affiliate Commissions

Предната седмица Ви съобщихме, че ще повишим "signup" комисионните за новите Ви, активни реферали.
Молим Ви да прочетете внимателно новите условия:

Получаване на "signup" комисионни съгласно новите условия:
Влизайки в сила от днес - Вторник, 1-ви Декември 2015г правим промени в комисионните получавани от нашата Афилетна структура.

Стандартни потребители: Ще получават по $0.10 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.05 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.05 за всички държави.

Premium потребители: Ще получават по $0.30 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.10 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.10 за всички държави.

Списък на страните с висок приоритет

Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Chile
China
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Ireland
Israel
Italy
Japan
Malaysia
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
United Arab Emirates
United Kingdom
United States

*Тъй като някои потребители се опитват да мамят системата ни, правейки множество акаунти или използват PTSU за да регистрират нови потребители, ние няма повече да изплащаме signup афилетните комисионни моментално. Това ще става, когато бъдат покрити група от нови критерии, но не по-рано от 10 дни след датата на регистрацията.

Новите критерии включват редица изисквания, като например да се изпълнят 3 действия в 3 различни дни. Не можем да споделим всички изисквания, с цел да избегнем злоупотреба. Или казано накратко, ако вашите реферали са активни, то Вие ще получите комисионна за тяхната регистрация под вас.

Високо ценим Вашата подкрепа на ClixSense. Бъдете в очакване на Коледните ни промоции, които ще Ви представим съвсем скоро.

От екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Нови условия за разплащане и следващи, по-високи комисионни - 24/11/2015
В превод от New Cashout Policy and Higher Commissions coming

Уважаеми потребители, към момента извършваме голяма промяна в начина, по който извършваме плащанията. Преди няколко месеца, когато променихме условията и започнахме да правим плащания веднъж седмично, ни изглеждаше, че идеята е добра. Но ClixSense се разраства, а с него се увеличават и сумите за изплащане. Влизайки в сила веднага, започваме да правим плащания всеки работен ден. Това означава, че ще правим изплащания от Понеделник до Петък, освен ако няма национален, почивен ден в САЩ. Плащания няма да се извършват и през уикендите. Например, този Четвъртък (26 Ноември) е Thanksgiving (Денят на благодарността) в USA и изплащане няма да бъде правено.

Самата процедура по плащанията ще работи, както следва:

Всяка сутрин ще разглеждаме заявените плащания и 30% от всички плащания ще бъдат направени в същия ден. Ще има дни, когато ще се пращат всички плащания, но това ще зависи от броя на заявките, които сме получили. Няма да даваме точно време или до кога ще бъдат изплатени, но Ви уверяваме, че плащания ще бъдат правени всяка сутрин.

**Молим Ви да имате предвид следното** - Няма да ви бъде разрешавано да правите повече от едно плащане на седмица. Въпреки това ще можете да добавяте средства в плащане, което е очакващо (Pending).

Това не означава, че ако заявите плащане в Понеделник сутрин, то ще Ви бъде изплатено в Понеделник.
Вашата заявка ще бъде добавена към очакващите плащания, които ще бъдат изплащани по реда на тяхното получаване.

Този процес няма да окаже влияние върху потребителите, които заявяват плащания, чрез чекове или потребителите от USA и Канада, които първо трябва да преминат през адресна верификация, получавайки първото си плащане с чек. Чековете все още ще се изплащат веднъж месечно, преди всяко 10-то число от месеца.

Ние вече изпратихме няколко хиляди плащания днес.

Нови, афилетни signup комисионни
Считано от 30 Ноември, увеличаваме афилетните signup комисионни до 300%. Да, правилно сте ме разбрали, тъй като ще направим голямо повишаване на signup комисионните в нашата афилетна структура. По-късно ще направим още едно съобщение, относно въпросното повишаване, с повече подробности как ще работи, така че следете за следващото ни съобщение, което ще бъде направено скоро.

Бъдете в очакване и на "Празничните Промоции", които сме планирали през месец Декември.

Ние истински ценим вашата подкрепа и Ви пожелаваме много успехи тук, в ClixSense!

От екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


**Важна информация за разплащателния процес** - 29/07/2015
В превод от **Important update to our cashout process**

Уважаеми потребители,
Запознайте се внимателно със следващата информация, тъй като тя е много важна.

Към момента правим по две електронни изплащания на седмица. Всеки Понеделник и Петък следобед, като изплащанията биват завършвани до 5PM EST. В стремежа си да рационализираме този процес, ще променим изплащанията на веднъж седмично и това ще се осъществява всяка Сряда, отново следобед преди 17:00 EST. Тази промяна влиза в сила веднага, което означава, че до Сряда, 5 Август няма да бъдат правени никакви плащания. Това означава, че този Петък, 31 Юли и в Понеделник, 3 Август - изплащания няма да бъдат правени.

Осъзнаваме, че това би довело до известни неудобства за хората, които извършват тегления 2 пъти седмично, но смятаме че тази промяна е необходима. Тъй като нашият бизнес модел продължава да се променя от PTC към Rewards Network, работата която вършим зад сцената, също нараства. Смятаме, че може да бъдем по-продуктивни ако извършваме плащания само веднъж седмично, вместо два пъти, както бе до сега.

Тази промяна няма да се отрази на хората, които получават плащанията си посредством чекове. Същите ще бъдат изпращани веднъж месечно - на всяко 10-то число от месеца.

Извиняваме са за евентуалните неудобства, които тази промяна би ви причинила, но ви молим да проявите разбиране, че тази стъпка е наложителна.

Благодарим ви за разбирането
Jim Grago
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Плащания в Петък, 08 Май - 08/05/2015
В превод от Friday May 8th Cashouts

Уважаеми потребители,
Знаем, че е малко късно, но за съжаление депозитът, който направихме към PayPal не премина, както това се случва обикновено, така че няма да ни бъде възможно да извършим всички плащания за днес. Надявахме се всичко да бъде нормализирано, докато доjде времето за изплащанията, но за съжаление това не стана. Според PayPal много банки днес извършват софтуерен ъпдейт, на което се дължи и забавянето на нашия депозит.

Извинявамe се за причинените неудобства, но за съжаление депозитът ни не може да бъде изпълнен преди Понеделник, така че ако не сте включени в изплащанията днес, то средствата ще ви бъдат приведени с второто ни изплащане. Всички чакащи преводи ще бъдат извършени в Понеделник, възможно най-бързо след като ACH депозитът ни бъде завършен (предполагаме, че това ще стане още предиобяд) и след това отново ще има обикновенното плащане преди 5PM EST.

Някои от вас ще си получат плащанията днес, тъй като ще направим преводи на всичките средства, които са налични в PayPal акаунта ни.

**Плащанията към Paytoo и Payza ще бъдат извършени, както обикновено.

Благодарим ви за разбирането!
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by buldan75 » Sun Feb 21, 2016 15:37 » edited 6 times in total
Reason: Aditional Information added
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#2 by buldan75 » Fri Jul 31, 2015 04:16

**Важна информация за разплащателния процес** - 29/07/2015
В превод от **Important update to our cashout process**

Уважаеми потребители,
Запознайте се внимателно със следващата информация, тъй като тя е много важна.

Към момента правим по две електронни изплащания на седмица. Всеки Понеделник и Петък следобед, като изплащанията биват завършвани до 5PM EST. В стремежа си да рационализираме този процес, ще променим изплащанията на веднъж седмично и това ще се осъществява всяка Сряда, отново следобед преди 17:00 EST. Тази промяна влиза в сила веднага, което означава, че до Сряда, 5 Август няма да бъдат правени никакви плащания. Това означава, че този Петък, 31 Юли и в Понеделник, 3 Август - изплащания няма да бъдат правени.

Осъзнаваме, че това би довело до известни неудобства за хората, които извършват тегления 2 пъти седмично, но смятаме че тази промяна е необходима. Тъй като нашият бизнес модел продължава да се променя от PTC към Rewards Network, работата която вършим зад сцената, също нараства. Смятаме, че може да бъдем по-продуктивни ако извършваме плащания само веднъж седмично, вместо два пъти, както бе до сега.

Тази промяна няма да се отрази на хората, които получават плащанията си посредством чекове. Същите ще бъдат изпращани веднъж месечно - на всяко 10-то число от месеца.

Извиняваме са за евентуалните неудобства, които тази промяна би ви причинила, но ви молим да проявите разбиране, че тази стъпка е наложителна.

Благодарим ви за разбирането
Jim Grago
Last edited by buldan75 » Sun Aug 02, 2015 04:21 » edited 1 time in total
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#3 by buldan75 » Wed Nov 25, 2015 10:00

Нови условия за разплащане и следващи, по-високи комисионни - 24/11/2015
В превод от New Cashout Policy and Higher Commissions coming

Уважаеми потребители, към момента извършваме голяма промяна в начина, по който извършваме плащанията. Преди няколко месеца, когато променихме условията и започнахме да правим плащания веднъж седмично, ни изглеждаше, че идеята е добра. Но ClixSense се разраства, а с него се увеличават и сумите за изплащане. Влизайки в сила веднага, започваме да правим плащания всеки работен ден. Това означава, че ще правим изплащания от Понеделник до Петък, освен ако няма национален, почивен ден в САЩ. Плащания няма да се извършват и през уикендите. Например, този Четвъртък (26 Ноември) е Thanksgiving (Денят на благодарността) в USA и изплащане няма да бъде правено.

Самата процедура по плащанията ще работи, както следва:

Всяка сутрин ще разглеждаме заявените плащания и 30% от всички плащания ще бъдат направени в същия ден. Ще има дни, когато ще се пращат всички плащания, но това ще зависи от броя на заявките, които сме получили. Няма да даваме точно време или до кога ще бъдат изплатени, но Ви уверяваме, че плащания ще бъдат правени всяка сутрин.

**Молим Ви да имате предвид следното** - Няма да ви бъде разрешавано да правите повече от едно плащане на седмица. Въпреки това ще можете да добавяте средства в плащане, което е очакващо (Pending).

Това не означава, че ако заявите плащане в Понеделник сутрин, то ще Ви бъде изплатено в Понеделник.
Вашата заявка ще бъде добавена към очакващите плащания, които ще бъдат изплащани по реда на тяхното получаване.

Този процес няма да окаже влияние върху потребителите, които заявяват плащания, чрез чекове или потребителите от USA и Канада, които първо трябва да преминат през адресна верификация, получавайки първото си плащане с чек. Чековете все още ще се изплащат веднъж месечно, преди всяко 10-то число от месеца.

Ние вече изпратихме няколко хиляди плащания днес.

Нови, афилетни signup комисионни
Считано от 30 Ноември, увеличаваме афилетните signup комисионни до 300%. Да, правилно сте ме разбрали, тъй като ще направим голямо повишаване на signup комисионните в нашата афилетна структура. По-късно ще направим още едно съобщение, относно въпросното повишаване, с повече подробности как ще работи, така че следете за следващото ни съобщение, което ще бъде направено скоро.

Бъдете в очакване и на "Празничните Промоции", които сме планирали през месец Декември.

Ние истински ценим вашата подкрепа и Ви пожелаваме много успехи тук, в ClixSense!

От екипът на ClixSense
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#4 by buldan75 » Thu Dec 03, 2015 08:53

Нови Афилетни Комисионни - 01/12/2015
В превод от New Affiliate Commissions

Предната седмица Ви съобщихме, че ще повишим "signup" комисионните за новите Ви, активни реферали.
Молим Ви да прочетете внимателно новите условия:

Получаване на "signup" комисионни съгласно новите условия:
Влизайки в сила от днес - Вторник, 1-ви Декември 2015г правим промени в комисионните получавани от нашата Афилетна структура.

Стандартни потребители: Ще получават по $0.10 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.05 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.05 за всички държави.

Premium потребители: Ще получават по $0.30 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.10 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.10 за всички държави.

Списък на страните с висок приоритет

Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Chile
China
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Ireland
Israel
Italy
Japan
Malaysia
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
United Arab Emirates
United Kingdom
United States

*Тъй като някои потребители се опитват да мамят системата ни, правейки множество акаунти или използват PTSU за да регистрират нови потребители, ние няма повече да изплащаме signup афилетните комисионни моментално. Това ще става, когато бъдат покрити група от нови критерии, но не по-рано от 10 дни след датата на регистрацията.

Новите критерии включват редица изисквания, като например да се изпълнят 3 действия в 3 различни дни. Не можем да споделим всички изисквания, с цел да избегнем злоупотреба. Или казано накратко, ако вашите реферали са активни, то Вие ще получите комисионна за тяхната регистрация под вас.

Високо ценим Вашата подкрепа на ClixSense. Бъдете в очакване на Коледните ни промоции, които ще Ви представим съвсем скоро.

От екипът на ClixSense
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#5 by buldan75 » Sat Dec 26, 2015 02:32

Празнични бонуси от ClixSense - 22/12/2015
В превод от ClixSense Holiday Bonus

Искаме да пожелаем Весели Празници на Вас и Вашите семейства и много успехи през Новата Година!В следващите 11 дни (От 23 Декември до 02 Януари 2016г) ClixSense удвоява daily checklist bonus. През този период Standard потребителите ще получават 10% бонус при завършване на техния checklist, докато Premium потребителите ще получават впечатляващите 24% бонус!

Допълнителните checklist бонуси (ClixAddon and Activity) няма да бъдат променяни и ще бъдат прибавяни към обикновения бонус, както обикновено, давайки възможност на Standard потребителите да увеличат бонуса си до 12% и съответно 28% за Premium потребителите!
*Отворете тук за повече информация относно Checklist Bonus

Вероятността за печалба при ClixGrid играта през този период, също ще бъде значително повишена, така че не пропускайте тази възможност.

Благодарим Ви, че бяхте с нас през 2015г. Очакваме да Ви видим отново и през новата 2016 година!

Приятно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:
От Екипът на ClixSense
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904

#6 by buldan75 » Sun Feb 21, 2016 15:38

Форумът е отново достъпен! - 21/02/2016
В превод от Forum is back!
Трябва да Ви се извиним, че държахме тази, така важна форма за комуникация изключена за толкова дълго време. Нашият форум е отново отворен, но за съжаление ни се наложи да го върнем от по-ранен етап.

Това означава, че част от информацията бе изгубена! За да бъдем точни се губаят точно 9 часа, така че всичко написано след 07:34am на 19/02/2016 EST (14:34ч БГ време) е изгубено, в това число теми, мнения, анкети, харесвания, абонаменти, предпочитания и т.н.

Изискването за Checklist бонусът "Forum View" ще бъде подновен от утре (22/02/2016г) за да бъде дадена възможност на всеки да си получи бонусът от днес.

Приятно кликане!
:clixsense:
buldan75
Posts2,736
Member Since26 Aug 2010
Last Visit11 Apr 2021
Likes Given1,638
Likes Received2,255/904
Return to 'Bulgarian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Apr 16, 2021 11:07:56 EST