horkos wrote:patriot1000 wrote:u mnie też cycuś glancuś
, tzn. zlecone 11. 09 . wjechały dziś na PP . Następne zlecenie wypłaty czeka ( bezstresowo
) w kolejce. pozdro.
Bo Ty pewnie zleciłaś jak zawsze 10$ a z tego co widzę te mniejsze kwoty płacą..(wczoraj też ktoś pisał że dostał) może to dobra metoda - na obecny czas.. do czasu upadku programu - czyli góra miesiąc.
Ja tu zawsze i jeszcze za CS minimum 50$ zlecałem (jakoś zawsze nie chciałem im d..py zawracać częstymi wypłatami), ponieważ robię sporo taskow musiałbym co 3 dni zlecać te 10$.. ale teraz widzę - że to lepsza metoda niskie wypłaty, przynajmniej bym miał choć te 10$.
No nie wiem, dużo osób też zlecało małe kwoty po 10 $ i nie ma nadal wypłaty np od 9,10 września... Tu musi być coś innego.
Co do tego upadku to też jakoś z mężem doszliśmy do wniosku po wspólnej rozmowie, że to by było dziwne. Taka branża jak ta utrzymuje się z ludzi wypełniających ankiety. Nie płacą nic ponad prowizję z ankiety za którą zapłatę sami otrzymują...
To pośrednik. Płaci tylko prowizję za to co sam otrzyma z ankiet. Gdzie tu więc logika? To nie firma produkcyjna czy piramida, która miałaby powód aby upaść...