franq23pl wrote:
Ogarnąłem problem tych niemieckich tasków. Chodzi o to, że jeśli nie jest podany Bundesland, wówczas trzeba zaznaczyć ptaszkiem to pole i pozostawić puste pole do wypełniania.
Tak, właśnie tak trzeba. Ja miałam adres, gdzie w tasku był kod pocztowy a na oficjalnej stronie w adresie tego kodu nie było i też trzeba było to odhaczyć. Generalnie nie chodzi o uzupełnienie adresu ale o to by był on taki jak na stron)ie podanej w linku.
Mój wczorajszy połów to 21 tasków, i jeszcze dwie oferty, czyli 2,94 + 0,86 (85c+1c) + reklamy. Prawie 4 dolary i oczywiście bonus dzienny doliczony dzisiaj, ok. 50c . Nieźle, ale mój rekord to prawie 8 dolarów, ale to było dawno.
jawramczuk, to nie jest stop dla Polski tylko stop dla Ciebie, każdy task ma określoną poprawność, poniżej której nie można zejść, dla tego taska jest to 90% ale tolerują jeszcze do 88%. Ja też miałam już ostrzeżenie, gdy mój procent spadł do 87,8 ale jeszcze mogłam robić taski. Dzisiaj, ku mojemu zdziwieniu, podskoczył mi ten procent do 89, okazało się że moja odpowiedź wczorajsza była dobra a oni mieli błąd. Czasem cuda się zdarzają