Mit jelent ez a mondat magyar nyelven pontosan :
Note - You currently have $9.75 yet to be paid.
Előre is köszönö a válaszotokat!
BUÉK!!!!!!!!!!!!
Azt jelenti hogy meg $9.75-ot kell fizessenek neked.
petifuvar wrote:sziasztok 3. napja nem lehet az 1 zöld hirdetést megnézni HOGYAN KELL PÉNZT KERESNI , és mint standart igy sehova nem gyülik az egyenleg , esetleg valami angolul tudó irhatna adminnak hogy tiltsa már le ezt a hirdetést
Szirup wrote:Én valamelyik nap lenyomtam ezt:petifuvar wrote:sziasztok 3. napja nem lehet az 1 zöld hirdetést megnézni HOGYAN KELL PÉNZT KERESNI , és mint standart igy sehova nem gyülik az egyenleg , esetleg valami angolul tudó irhatna adminnak hogy tiltsa már le ezt a hirdetést
Már írtam ez ügyben ma reggel.Válaszoltak is,hogy megnézik.Eddig 7 alkalommal jelentettem ezt a reklámot mindig leszedték.Nem értem minek erőlteti a hirdető.Alapból a NOD32 is blokkolja.
Ha minél többen jelentik annál hamarabb cselekednek.
Regiszter wrote:Hello!
Gábor vagyok, abszolút ismeretlen világ ez számomra, a szponzorom vagy reffem egy mexicoi akivel nem lehet komunikálni, általános infókra lenne szükségem, nagyából mindenre pl hogy tudok hirdetést feladni, mi az a szerveridő, mikor kellene fent lennem, mindennap nyomom, de nem értem kérem aki tud segítsen
Köszönöm előre is
eva61 wrote:Regiszter wrote:Hello!
Gábor vagyok, abszolút ismeretlen világ ez számomra, a szponzorom vagy reffem egy mexicoi akivel nem lehet komunikálni, általános infókra lenne szükségem, nagyából mindenre pl hogy tudok hirdetést feladni, mi az a szerveridő, mikor kellene fent lennem, mindennap nyomom, de nem értem kérem aki tud segítsen
Köszönöm előre is
Szia Gábor!
A szerveridőt látod a fiókod jobb oldalán, illetve a grid tábla alatt. A szerveridő a mi időnktől 6 órával kevesebb. Mindennap reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tart a mi időnk szerint egy nap. Érdemes az oldalra naponta többször látogatni, mert többször vannak hirdetések. Ha a clix-addon-t letöltöd, akkor a képernyőd jobb felső sarkában - ha rákattintasz -, látni fogod mennyi hirdetés,ill. task van.
A szponzorral nem lehet beszélni, az enyémmel sem, az csak ott van, hogy ki alá regisztráltál.
A referrallok akik majd a hirdetésedre alád regisztrálnak. (Szerintem ez az oldal agyon van hirdetve, nem sok remény van, hogy valakit sikerül szerezned -ez az én véleményem, de nyugodtan hirdess, ha van miből.)
Az advertisement-nél tudsz hirdetni, a linkeddel, ami nálam piros, de van rövid link is.
Ha van rá pénzed, érdemes tagságot venni, mert ezen az oldalon csal 17 dollár egy évre, ez más oldalakhoz képest olcsó.
Szerintem a task-okat érdemes csinálni, mert azzal lehet jól keresni, főleg ha tudsz angolul. Ha nem annyira, akkor fordítóval is jól lehet boldogulni.(Én azzal csinálom, de nem ezen az oldalon, mert a másik többet fizet.) Nagyon korán, úgy hajlani 2 óra és 4 óra között szokott lenni magyar is, egy kaszinós, nagyon egyszerű és itt 7 centet fizet.
Most ennyi jutott eszembe.
Jó munkát és sok$
üdv eva61