Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianInfo/Berita Terbaru
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Info/Berita Terbaru

#521 by PeppermaN » Wed Jun 15, 2016 12:09

Crowdflower Issues

15 Jun 2016 10:10 am

Members, currently there is an issue with Crowdflower not crediting or updating stats. We are working to resolve it ASAP.

Please do not send a helpdesk ticket in about unpaid tasks as once this is corrected all payments should come through.

Thank you
PeppermaN
Posts2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372

#522 by yantiwae » Wed Jun 15, 2016 23:02

wah ada "ASAP" jadi gak terkredit deh kerjaan kita,
emang siapa sih yg lagi bakar-bakar???
yantiwae
Posts653
Member Since30 Apr 2012
Last Visit2 Sep 2019
Likes Given161
Likes Received786/372

#523 by dan_hp » Thu Jun 16, 2016 00:00

hartedy wrote: master master mau nanya, maaf nyimpang, ada yang melayani jasa penukaran paypal ke bitcoin? paypal yang belum di verifikasi soalnya susah di terima :) makasih master

ente pakai neteller, pakai vcc dari neteller.
dan_hp
Posts35
Member Since30 Dec 2014
Last Visit7 Oct 2016
Likes Given2
Likes Received8/8

#524 by defarha » Fri Jun 17, 2016 17:18

Tambahan peraturan forum dari admin Jasm78
defarha
Posts215
Member Since19 Jan 2016
Last Visit14 Jul 2018
Likes Given82
Likes Received93/58

#525 by defarha » Fri Jun 17, 2016 17:20

Error pas submit jadi double postingnya, maaf mod mau di hapus gak bisa :D
defarha
Posts215
Member Since19 Jan 2016
Last Visit14 Jul 2018
Likes Given82
Likes Received93/58

#526 by defarha » Fri Jun 17, 2016 17:21

by jasm78 » Yesterday, 11:37

Added Rule #13:

No Politics/Religion. For the benefit of all, no discussion on religion and politics will be allowed. While we appreciate people’s beliefs and political ideals, they are not appropriate to be discussed or mentioned on this forum. Be aware that forum membership is comprised of people from all over the world and not everyone will share your beliefs.

Ditambahkan Peraturan #13: Tidak ada Politik / Agama. Untuk kepentingan semua, tidak ada diskusi tentang agama dan politik akan diizinkan. Sementara kami menghargai keyakinan orang dan cita-cita politik, hal itu tidak layak untuk dibahas atau disebutkan di forum ini. Sadarilah bahwa keanggotaan forum terdiri dari orang-orang dari seluruh dunia dan tidak semua orang akan sesuai dengan keyakinan Anda.[/quote][/quote]
defarha
Posts215
Member Since19 Jan 2016
Last Visit14 Jul 2018
Likes Given82
Likes Received93/58

#527 by PeppermaN » Fri Jun 17, 2016 22:33

defarha wrote:
Added Rule #13:

No Politics/Religion.

selengkapnya di Forum Rules | ClixSense Forum
PeppermaN
Posts2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372

#528 by PeppermaN » Fri Jun 24, 2016 10:50

Ada tampilan baru disebelah username..

PeppermaN
Posts2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372

#529 by leanleaf » Sun Jul 03, 2016 21:58

Monday July 4th
3 Jul 2016 09:46 pm
Members, this is just a reminder that Monday July 4th is a National Holiday here in the USA so we will not process cashouts. Also, due to limited staff availability helpdesk replies and ad approval may be delayed.

Thank you
leanleaf
Posts360
Member Since6 Oct 2012
Last Visit25 Sep 2017
Likes Given161
Likes Received366/117

#530 by PeppermaN » Sat Aug 06, 2016 04:21

Scheduled Maintenance

5 Aug 2016 03:39 pm

Members on Saturday August 13th at 3am EST the ClixSense website will be taken offline for maintenance. We will be adding new servers to help with our growth and at the same time migrating data to these new servers. We estimate that we can bring the site back online by 7pm EST on Saturday August 13th.

We apologize for the length of time we will be offline but this upgrade is necessary and will help ensure that as we continue to grow you do not experience a slowdown in our website performance.

Thank you

Helpdesk › Announcements › Scheduled Maintenance
PeppermaN
Posts2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372

#531 by Maryeti_Vivi » Mon Aug 08, 2016 04:23

sepertinya clixsense sudah mulai kembali normal rekan-rekan.
Maryeti_Vivi
Posts77
Member Since22 Jul 2016
Last Visit3 Feb 2018
Likes Given0
Likes Received14/11

#532 by gitter » Mon Aug 08, 2016 04:27

Betul sudah normal kembali gan, ads nya sudah muncul seperti biasa.
gitter
Posts103
Member Since27 Feb 2016
Last Visit7 Sep 2018
Likes Given48
Likes Received32/25

#533 by eliyana » Thu Aug 18, 2016 18:13

makasih infonya
eliyana
Posts16
Member Since22 Nov 2015
Last Visit12 Sep 2019
Likes Given1
Likes Received1/1

#534 by limare » Mon Sep 05, 2016 03:20

Ada pemberitahuan bahwa Clixsense beberapa hari yang lalu kena Hack, benar gx ya?
Tapi memang semalam saya tidak bisa buka situs Clixsense :roll:

Gimana menurut kalian ?
limare
Posts298
Member Since9 Mar 2011
Last Visit26 Aug 2019
Likes Given7
Likes Received111/82

#535 by muzzforspeed » Mon Sep 05, 2016 04:04

limare wrote: Ada pemberitahuan bahwa Clixsense beberapa hari yang lalu kena Hack, benar gx ya?
Tapi memang semalam saya tidak bisa buka situs Clixsense :roll:

Gimana menurut kalian ?
ya betul gan limare...kemarin saya juga tidak bisa masuk ke situs clixsense dan saya sudah lihat notifikasi dari admin bahwa clixsense kena DNS hack di arahkan ke situs KENAPA PADA GAK BISA GAK POSTING SITUS GAK PATUT INI?. tapi sekarang sepertinya masalah tsb sudah teratasi.

thank's :clixsense: admin..

kita semua berharap yang terbaik.. :clixsense: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Last edited by jagobal » Mon Sep 05, 2016 04:35 » edited 1 time in total
Reason: url
muzzforspeed
Posts137
Member Since25 Mar 2016
Last Visit3 Sep 2018
Likes Given10
Likes Received28/23

#536 by DoremiKado16 » Mon Sep 05, 2016 04:15

saya juga kaget pas baca pemberitahuan dari clixsense, seingat saya kemaren siang clixsense baik-baik saja, biasanya jam 4 pagi saya login di clixsense, tapi pagi tadi gak sempat login krna ada kerjaan lain, jadi saya benar-benar gak tau klau clixsense kena hack, mudah2an clixsense baik-baik saja
DoremiKado16
Posts393
Member Since20 Feb 2015
Last Visit20 Feb 2019
Likes Given216
Likes Received134/92

#537 by gitter » Mon Sep 05, 2016 07:02

masih belum baik gan, ada solusi nggak ,, klik ads masih di arahkan ke mesin pencari via crhome, sedang via firefox sambungan tidak aman. solusinya gan.
gitter
Posts103
Member Since27 Feb 2016
Last Visit7 Sep 2018
Likes Given48
Likes Received32/25

#538 by limare » Mon Sep 05, 2016 08:56

Coba keluar dari akun kemudian login kembali, seperti nya ada pemberitahuan baru tu dari Clixsense
limare
Posts298
Member Since9 Mar 2011
Last Visit26 Aug 2019
Likes Given7
Likes Received111/82

#539 by Kripikjahe » Mon Sep 05, 2016 09:42

clixsense udah bisa kebuka,, sygnya iklan yg di view lagi kena masalah ,,, smua ..
pdhl kmarin saking jengkelnya dgn situs internet positif saya laporkan aja situs trsebut sdg melakukan praktek traffick ilegal,, krn memblock clixsense yg aman,
:)
:lol:
Kripikjahe
Posts7
Member Since2 Aug 2016
Last Visit25 Jun 2017
Likes Given0
Likes Received0

#540 by gitter » Mon Sep 05, 2016 12:09

Browsre chrome sama mozila masih belum bisa untuk klik ads gan,yang masih mengalami hal ini silahkan agan-agan menggunakan browser bawaan pc agan, INTERNET EXPLORER, pasti agan bisa melanjutkan klik adsnya.
gitter
Posts103
Member Since27 Feb 2016
Last Visit7 Sep 2018
Likes Given48
Likes Received32/25
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 21, 2019 05:09:49 EST