Tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var. Durumumu ayrıntılı olarak şöyle anlatabileceğim.
Payoneer'da euro cinsinden olan bir miktar paramı Yapı kredi bankasındaki vadesiz euro hesabıma çekmek için bugün işlem başlattım. İşlemi saat 10:15 gibi başlattım ve Payoneer'dan saat 13:01'de şu içerikte bir mail geldi.
''Payoneer şirketinden para çekme talebinizi aldık. Para bugün banka hesabınıza yatırılacaktır. Günün geç saatlerinde veya mesai saatleri dışında talep edilen para çekme işlemleri genellikle sonraki iş gününde ulaşmaktadır.''
Payoneer sitesinden baktığımda da işlem ''tamamlandı'' statüsüne geçti fakat gün içinde hesabıma para gelmedi.
Araştırdığım zaman kimi 5 saatte para hesaba geçti diyor kimi 2-3 iş günü sürüyor diyor. Uluslararası bir transfer olduğu için ben de 2-3 gün bekler diye düşünüyordum fakat aklımı karıştıran şey Payoneer'dan gelen bugün hesabınıza yatırılacaktır ibaresi oldu. Sizce gidişatta hatalı bir durum var mı?
Para transferinde de sorun olmasın diye bankadaki euro hesabımı tanımlamıştım. Euro cinsinden biriken paramı yine euro hesabıma alacağım. İşlem tamamlandı diye görünmesi normal midir? Bu ibareden sadece ''aslında biz parayı gönderme işlemini tamamladık'' sonucunu mu çıkarmalıyız? Transferin tamamen sonuçlanması bir süre alır mı ve bu süre zarfında biz Payoneer'da böyle mi görürüz. İlk işlemim olduğu için tam hakim değilim. Yanıtlarınızı bekliyorum, herkese iyi akşamlar.
dimeinthebag wrote:Şu anda para çekme yöntemi payoneer de yok sanırım nasıl para çekeceğiz böyle giderse?
Posts | 2,101 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 230 |
Likes Received | 1,279/686 |
dreday77 wrote:
We have added VISA pre paid credit card, $10 Paypal and have been approved for PAYONEER. We are working on Skrill with their compliance team to get approved. Hopefully soon!
Hattusas wrote:Paypala 10 dolar çekme limiti eklendi.Daha önce 25 dolardı. Payoneer ise ysense ile yapmış olduğu sözleşme onaylanmış. Bu hafta Payoneer'ın siteye eklenmesi bekleniyor. Rewards Link CAD tango şirketine ait ödül kartıdır.Şu an için brezilya ve kanada için geçerlidir.Eklenen kartların hiç birisi ülkemizde şu an geçerli değil.dreday77 wrote:
We have added VISA pre paid credit card, $10 Paypal and have been approved for PAYONEER. We are working on Skrill with their compliance team to get approved. Hopefully soon!
VISA Card nerede, eklemişler ben niye göremiyorum? Tango dedikleri acaba şu Reward Sistemi mi? Tango da gelecek yazmışlar çünkü başka yerlerde. Zaten VISA yurtdışı menşeili veriliyor eğer o Reward kartından VISA'ya geçme varsa yapalım.
Hattusas wrote:VISA'yı ekleyip sonra kaldırıp bizim kullanamayacağımız İtalya'ya özel kart koymaları ne kadar saçma gerçekten... Laf edeceğim ama etmek istemiyorum burada. Akılsal olarak yani. Bizi İtalya, Fransa ya da Kanada olarak gören ySense zihniyeti...
Roma'dan sipariş edeceğimizi falan düşünüyorlar herhalde.
Forum aktifliği ve post sayılarına bakarlarsa en çok hatrı sayılır ülkelerden biri biziz. Bize biraz öncelik vermeleri şart bence.