Posts | 171 |
Member Since | 23 Mar 2016 |
Last Visit | 15 Sep 2020 |
Likes Given | 13 |
Likes Received | 92/75 |
nccmctn wrote:arkadaşlar daha önce payonnerden çektigim ziraat hesabıma para gelmedi iade yapıldı. hesapta silindi. sebebi nedir. yeni hesap ekledim parayı çektim şimdi onun için onay süreci bile gözükmüyor sıkıntı yaşayan var mı başka
rmc31 wrote:arkadaşlar merhaba ben yeniyim clixsense de en iyi para çekme yöntemi nedir? nakit olarak hesaba aktarmak istiyorum. Ne kadar para olması lazım hesapta var mıdır limit?
gozde6516 wrote:selam arkadaşlar henüz hiç para çekmedim payoneer hesabım var yapı kredi hesabımı ekledim onaylandı 59 dolar 2 dolar kesinti ile payoneer 57 dolar geçecek sanırsam. Peki yapı kredi bankasına tl olarak ödeme yaparken bir kesinti olur mu yardımcı olur musunuz?
CagriBey wrote:hatisy wrote:ilk cash out u Tango ile yapayım dedim. Hafta başında talep ettim ancak hala gelmedi. İlk çekimde 15 gün geciktirilebilir diye bir cümle var. 15 gün sonra mı mail gelecek acaba?
15 gün içinde*