Posts | 218 |
Member Since | 9 Aug 2013 |
Last Visit | 6 Jul 2020 |
Likes Given | 14 |
Likes Received | 68/59 |
Posts | 2,098 |
Member Since | 20 Sep 2010 |
Last Visit | Today |
Likes Given | 229 |
Likes Received | 1,275/685 |
moneymakingways wrote:@atiye
Nedir sorun?
PocahontaZ17 wrote:Daha önce denedim.legal değil diye snapcard reddetmiştiatiye wrote:BTCBANK.İO ile görüştüm. Bizim tüm bankalarla çalışıyorlarmış.al-sat ta varmış.şimdi bu BTCBANK'la çalışan arkadaşlar ya da moderatör yardımcı olabilirler mi? yada şöyle sorayım sistem kolay mı?
Localbitcoins hem güvenli hem de kolay.
Bilmediklerimize yönlenmeyelim bence.
atiye wrote:PocahontaZ17 wrote:Daha önce denedim.legal değil diye snapcard reddetmiştiatiye wrote:BTCBANK.İO ile görüştüm. Bizim tüm bankalarla çalışıyorlarmış.al-sat ta varmış.şimdi bu BTCBANK'la çalışan arkadaşlar ya da moderatör yardımcı olabilirler mi? yada şöyle sorayım sistem kolay mı?
Localbitcoins hem güvenli hem de kolay.
Bilmediklerimize yönlenmeyelim bence.
atiye wrote:* Btctürk te alım satım yapabiliyorsunuz fakat banka transferleri kapalı.luckysonn wrote:BTCTURK'mü bahsettiğiniz o çalısmıyor biliyordum
Btctürk farklı.koinim kapalı,TÜRKLÜKLE ilgili ne varsa kapalı. Daha önce paypal'a üyeyken tam hesaba geçeceği zaman anında puanlarım gitti.Clixsensede değil ama güvenilir başka sitelerde araya kaynadı para.
dblnmz wrote:burada ismi yazılan e cüzdanların sorumluluğu clixsense de değil mi ? 2 aydır paramı alamıyorum payzadan hesap onaylı banka onaylı daha nedir sorun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
:@