Hatta sonrasinda you are very welcome da dedi )
Ben ona guveniyorum )
Fırattt snappcarda 25 dolardan fazla çekilemiyor mu? Benim cashout kısmında en fazla 25 dolar çıkıyor???
25-50-100 şeklinde çekimler.
Bakiyende 45 dolar var mesela 25 dolar girebilirsiniz çekim limiti olarak.
50 doları geçince 50 yi görürsün vs..
Hadi ya hiç iyi değilmiş. 50 yi beklicez yani. Teşekkür ederim.
FIRAT7 wrote:Quote:Hello cashouts are completed from 3 to 5 business days after the date you submit it. We do not process cashouts on holidays or weekends.
Your cashout should be done soon.
Thank you
ne zaman şunu cevap olarak yazsalar o hafta ödeme alıyorum genelde.
bu hafta ödeme yapacaklar sanki tangoya tekrar.
FIRAT7 wrote:FIRAT7 wrote:Quote:Hello cashouts are completed from 3 to 5 business days after the date you submit it. We do not process cashouts on holidays or weekends.
Your cashout should be done soon.
Thank you
ne zaman şunu cevap olarak yazsalar o hafta ödeme alıyorum genelde.
bu hafta ödeme yapacaklar sanki tangoya tekrar.
demiştik demi )))
yanlız bana ödeme yapmadılar henuz.
olsun )
FIRAT7 wrote:arkadaslar bu koinime para cekerken sadece adresi snapcard a islememiz yeterli mi yoksa block chain de herhangi bir işlem yapacak mıyız?
gecmedi bakiye snapcarddan koinime.
bilgisi olan varsa bi aydınlatabilir mi?
Smyrnaa35 wrote:FIRAT7 wrote:arkadaslar bu koinime para cekerken sadece adresi snapcard a islememiz yeterli mi yoksa block chain de herhangi bir işlem yapacak mıyız?
Başka bişi yapmana gerek yok block chainden takip edebilirsin işlemini snapcardta yaptığın işlemin üstüne tıklayınca bir link olması lazımdı galiba onun için benim geçen hafta 20 dk kadar sürdü geçiş süresi 3 onay aldıktan sonra koinimdeydi para.
FIRAT7 wrote:Smyrnaa35 wrote:FIRAT7 wrote:arkadaslar bu koinime para cekerken sadece adresi snapcard a islememiz yeterli mi yoksa block chain de herhangi bir işlem yapacak mıyız?
Başka bişi yapmana gerek yok block chainden takip edebilirsin işlemini snapcardta yaptığın işlemin üstüne tıklayınca bir link olması lazımdı galiba onun için benim geçen hafta 20 dk kadar sürdü geçiş süresi 3 onay aldıktan sonra koinimdeydi para.
blockchain e girip koinimdeki adresi aratıyorum bu çıkıyor karşıma.
işgillendim 45 dk olacak neredeyse hiç hareket yok
Smyrnaa35 wrote:FIRAT7 wrote:Smyrnaa35 wrote:FIRAT7 wrote:arkadaslar bu koinime para cekerken sadece adresi snapcard a islememiz yeterli mi yoksa block chain de herhangi bir işlem yapacak mıyız?
blockchain e girip koinimdeki adresi aratıyorum bu çıkıyor karşıma.
işgillendim 45 dk olacak neredeyse hiç hareket yok
Valla bilemedim düşer heralde işlem ekrana merak ettim bende, bu snapcard ta transaction details sayfasında parantez içinde more information linkine tıklayıp açtığın sayfa dimi?adres aratmaya bile gerek kalmadan çıkması lazım işlemin miktarının ve adresinin benim daha önceki iki işlemde de öyle oldu.