yusufla wrote:
payza da her hangi bir düzelme olmadıgını söylüyolar ama ufak miktardaki ödemeler yapılıyor.. iki aydır ödeme bekliyorum... ben gibi bekleyenlerde var.. paytoo üyelikte sıkıntı çıkarıyor.. peki bize ödemeleri nasıl yapacaklar.. sayın modotör kardeşim bu konuda yönetimle görüşmüyormusunuz... bizide bilgilendirseniz.
Arkadaşlar;
Ben de sizin gibi bir üyeyim. Ama inanın en azından payza konusunda yapacak hiçbirşey yok. Hatta denediniz mi bilmiyorum ama paypal açık olduğu zamanlar TR üyeleri için payza açık değildi. Payza'da yaşananlardan sonra (tüm USA tabanlı hesaplar donduruldu, soruşturma vs.) diğer USA üyeleri gibi Clixsense de mümkün olduğunca bu ödeme yönteminden uzak duruyor haklı olarak.
Burada üyelerin "ısrarla" anlamadığı, anlamak istemediği şey Clixsense'in USA kaynaklı bir site olması. Bu ülkede ne olursa direkt olarak siteye yansıyor. (Örneğin resmi tatillerde site ödeme yapmıyor, tatile giriyor vs.) Ve son kez söylüyorum Payza USA'de tercih edilen bir ödeme sistemi değil. Lütfen diğer ülke tabanlı sitelerle gereksiz karşılaştırmalara girmeyin, buradan para kazanmak istiyorsanız, burada vakit geçirecekseniz buranın şartlarına uymak zorundasınız.
Ayrıca bu durumdan en fazla mağdur olan üyelerden biri de benimdir. Küçümsemiyorum ama 20-30 dolarlar cidden para değil benim için. Bırakın Türkiye'yi, bütün Clixsense üyeleri arasında bu siteden en fazla para kazanan üyelerden biriyim ve bu parayı çıkaramıyorum. Fakat ciddi bir reklam masrafım da olduğu için şimdilik parayı site içinde döndürebiliyorum.
Yani sonuç olarak, kendi adıma paytoo, tango vs. gibi maceralara girmeye gerek yok. Ama bu site bu ödeme yöntemlerine ödeme yapıyor. Payza'ya da gelen yatırımdan ne varsa gönderiyor. Paypal ödemeleri zaten düzenli yapılıyor. Değişen hiçbirşey yok.
Siz deneyin ödeme yöntemlerini, konu açın, bilgilendirin, gerekirse konuyu da sabitleriz.
Ama site ölmüş, scam olmuş, zırt olmuş vs. gibi muhabbetlere de "bu forum ortamında giremezsiniz". Sizin için bu durum geçerli olabilir ama doğrusu yukarıda yazdığım gibidir. Ve dediğim gibi sizin doğrunuz farklı da olsa bu muhabbetlerin yeri bu forum değil.