Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianTask Manager
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Task Manager

#5601 by Ririnsyah » Fri Jun 19, 2015 13:08

leanleaf wrote:
Ririnsyah wrote: Nam Lan Pat Nam Ga Juh Music, Mood, & Activity

Task ID & Worker ID, cara ngeliatnya gimana gan?

ane coba masukin task ID Nam Lan Pat Nam Ga Juh kok invalid yah??

di sudut kanan tasks ada "help" itu di klik disitu ada job id ama contributor id semoga membantu :D

Ohh iya :lol:
Thks gan
Ririnsyah
Posts272
Member Since12 Dec 2012
Last Visit20 May 2018
Likes Given5
Likes Received140/60

#5602 by leanleaf » Sat Jun 20, 2015 05:39

juh tu pat wa tu lan Find URLs for a business in a certain site jatah di tambah jadi (105) :D
leanleaf
Posts360
Member Since6 Oct 2012
Last Visit25 Sep 2017
Likes Given161
Likes Received366/117

#5603 by Ririnsyah » Sat Jun 20, 2015 10:14

leanleaf wrote: juh tu pat wa tu lan Find URLs for a business in a certain site jatah di tambah jadi (105) :D

Thks gan, mayan nambah 10 lembar :D
Ririnsyah
Posts272
Member Since12 Dec 2012
Last Visit20 May 2018
Likes Given5
Likes Received140/60

#5604 by jagobal » Sat Jun 20, 2015 23:40

air api anyar :D JuhPatMaLanPatNam
jagobal
Posts4,927
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given4,927
Likes Received5,359/2,558

#5605 by jagobal » Mon Jun 22, 2015 13:21

JuhPatMaNamLanGa sentimen sosmed anyar :D

nb, klupaan :D kelas 1
Last edited by jagobal » Mon Jun 22, 2015 14:03 » edited 1 time in total
jagobal
Posts4,927
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given4,927
Likes Received5,359/2,558

#5606 by Deni94 » Wed Jun 24, 2015 15:38

gan maap ni kalo pertanyaan nya jauh dari topik pembicaraan :roll: :) :) :) . cuman mau nanya kalo saya buat 2/lebih akun clixsense nya tp metode pembayarannya ke akun rekening (paypal) yang sama bisa ga ya ?
trs caranya upgrade ke premium gimana ya ? mohon masukannya :D :?: :arrow: :thumbup:
Deni94
Posts2
Member Since19 Jun 2015
Last Visit29 Jun 2015
Likes Given0
Likes Received0

#5607 by cxywn » Wed Jun 24, 2015 16:01

Tidak bisa bos. Jangankan paypal yang sama, signature yang sama juga berisiko tinggi (IP, browser, extension: semua bisa dideteksi oleh CS AddOn). Lagipula apa manfaatnya?

Quote:To protect the integrity of the ClixSense.com advertising system only one account per household is permitted. This is strictly enforced. Advertisers have paid for unique views of their product/service. To safeguard the value of their advertising dollar the ClixSense Fraud Prevention Department regularly reviews accounts for violations. Any account found to be in violation is suspended and any commissions earned are immediately returned to the advertiser. Again, this policy is strictly enforced and all determinations made by the ClixSense Fraud Prevention Department are final.
cxywn
Posts499
Member Since25 Jul 2014
Last Visit24 Aug 2019
Likes Given166
Likes Received296/160

#5608 by jagobal » Wed Jun 24, 2015 23:15

#31 :clap: siippp ...!!!
jagobal
Posts4,927
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given4,927
Likes Received5,359/2,558

#5609 by lasac_nich » Thu Jun 25, 2015 02:28

tetap belum bisa gan....
ada caranya gk yg lain.
lasac_nich
Posts191
Member Since24 Oct 2007
Last Visit23 Aug 2017
Likes Given1
Likes Received8/7

#5610 by PeppermaN » Thu Jun 25, 2015 02:51

lasac_nich wrote: tetap belum bisa gan....
konggrets

lasac_nich wrote: ada caranya gk yg lain.
ada gak ada
PeppermaN
Posts2,190
Member Since28 Jul 2012
Last Visit6 Jan 2019
Likes Given5,743
Likes Received3,053/1,372

#5611 by andypriyantoko » Thu Jun 25, 2015 08:00

jagobal wrote: #31 :clap: siippp ...!!!

ngeri liat bonusnya.
selamat gan !
andypriyantoko
Posts58
Member Since28 Oct 2014
Last Visit14 Apr 2018
Likes Given17
Likes Received17/8

#5612 by nendrap » Thu Jun 25, 2015 13:28

Juh Pat Juh Wa Wa Ma - Label Anggur

Juh Pat Juh Ga Ma Pan - Struk Walmart
Last edited by nendrap » Fri Jun 26, 2015 07:15 » edited 1 time in total
nendrap
Posts477
Member Since4 Sep 2014
Last Visit29 Aug 2019
Likes Given444
Likes Received461/179

#5613 by jagobal » Sat Jun 27, 2015 22:26

air api anyar :D JuhPatJuhLanTuJuh
jagobal
Posts4,927
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given4,927
Likes Received5,359/2,558

#5614 by hendraonfire » Sun Jun 28, 2015 10:28

JuhPatJuhLanPatWa Tahun label miras

Yang (penting) hepi :lol:
hendraonfire
Posts316
Member Since5 May 2014
Last Visit8 Sep 2017
Likes Given352
Likes Received403/136

#5615 by lalagembul » Sun Jun 28, 2015 22:06

Klo ada yang kena expelled Categorize These Tweets! **FIXED** Juh Pat Juh Wa Pat Lan, coba dicek lagi mungkin akurasinya sudah dipulihkan.
lalagembul
Posts2,127
Member Since29 Sep 2014
Last Visit26 Jul 2017
Likes Given2,035
Likes Received2,124/808

#5616 by cxywn » Mon Jun 29, 2015 16:45

Hikz... belanja di pinterest sudah makin mahal, tambah banyak lagi lebih dari 35 jadi bingung mau diapakan uangnya :cry: adakah yang bersedia membantu? Cukup level 1 syaratnya.
cxywn
Posts499
Member Since25 Jul 2014
Last Visit24 Aug 2019
Likes Given166
Likes Received296/160

#5617 by HancurAbangDek » Mon Jun 29, 2015 17:34

cxywn wrote: Hikz... belanja di pinterest sudah makin mahal, tambah banyak lagi lebih dari 35 jadi bingung mau diapakan uangnya :cry: adakah yang bersedia membantu? Cukup level 1 syaratnya.

disedekahin aja mas mumpung bulan lagi baik nih :D
HancurAbangDek
Posts268
Member Since14 Nov 2014
Last Visit9 Nov 2016
Likes Given342
Likes Received369/106

#5618 by jagobal » Tue Jun 30, 2015 23:03

info dr kamar atas :D garapnya nanti setlah berbuka
gugel adsen JuhPatPanLanJuhTu
jagobal
Posts4,927
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given4,927
Likes Received5,359/2,558

#5619 by HancurAbangDek » Wed Jul 01, 2015 06:07

jagobal wrote: info dr kamar atas :D garapnya nanti setlah berbuka
gugel adsen JuhPatPanLanJuhTu

males ah garap nya, kadang scrool nya suka ngetem klo udah ktemu cover yang aneh-aneh :lol:
HancurAbangDek
Posts268
Member Since14 Nov 2014
Last Visit9 Nov 2016
Likes Given342
Likes Received369/106

#5620 by leanleaf » Wed Jul 01, 2015 21:46

air api ganti baju tuh pat lan nam ga tu :mrgreen::D
leanleaf
Posts360
Member Since6 Oct 2012
Last Visit25 Sep 2017
Likes Given161
Likes Received366/117
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Sep 22, 2019 08:14:33 EST